VocalsCool! gaat zich voorbereiden op het nieuwe schooljaar!

Hallo allemaal!

Na een geslaagd, interessant en bewogen jaar, gaat VocalsCool! zijn tweede schooljaar in vanaf september 2012. Ook dit jaar zal er weer plaats zijn voor nieuwe gezichten. Zeker nu er meer en meer bezuinigd gaat worden op de reguliere muziekscholen door het land, beseft ook VocalsCool! dat er een groeiende behoefte is aan muziekonderwijs op maat, maar daarnaast ook betaalbaar muziekonderwijs.

Omdat VocalsCool! geen gemeentelijke instelling is, zullen de prijzen niet door het dak gaan en kunnen we zeker concurreren met de gevestigde muziekscholen, zonder dat u inlevert op de kwaliteit van het muziekonderwijs. In tegendeel, onze docenten zijn zelf professioneel actief als muzikant in het werkveld en daarnaast zal Joosje Jochems, onze vocalcoach zich dit jaar nog verder updaten door haar specialisatiestudie bij Complete Vocal Institute in Kopenhagen te vervolgen en nog verder uit te diepen.

Meer informatie over het aanbod en de tarieven vind u HIER.

Naast dit alles gaat vanaf volgend jaar ook maandelijks een workshop georganiseerd worden, met steeds een ander thema. Houdt de website in de gaten voor de data, de locatie en meer informatie over de invulling.

Mocht u nog vragen hebben over het volgen van lessen bij VocalsCool!, dan kunt u ons vrijblijvend een mail sturen info@vocalscool.com

SCHRIJF U NU IN!!

Het VocalsCool! team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: