Schooljaar 2021-2022

Het eind van schooljaar 2020-2021 komt in zicht. We hebben dit jaar voor het eerst gebruik mogen maken van de locatie Jan van Besouw in Goirle. Dit was erg fijn! Op deze locatie is een podium erg dichtbij en kunnen we daar zeker gebruik van maken bij optredens en andere bijzondere evenementen van Vocalscool!

De afgelopen 2 jaar hebben we ook te maken gehad met COVID-19 en alle gevolgen van dien. Dit heeft uiteraard veel van ons aller aanpassingsvermogen gevraagd, maar ik bewonder het enthousiasme en doorzettingsvermogen van alle Vocalscool!-leerlingen! We hebben lekker door kunnen gaan met zingen, zangles en coaching online en iedereen heeft ontzettend hard gewerkt! Daar ben ik als vocalcoach ERG trots op! šŸ™‚

De komende weken kunnen we elkaar weer IN REAL LIFE treffen in het zanglokaal! Heel fijn!

Dit jaar hebben we wederom weer enkele leerlingen kunnen begeleiden naar een vervolg beroepsopleiding muziek. We wensen Merle Korthout en Jaydie Rutten veel succes en plezier op hun vervolgopleiding bij Artez en de Rockacademie!

Komend schooljaar 2021-2022 zal Vocalscool! weer volop uitdagende en leuke workshops en cursussen aanbieden aan iedereen die wil groeien in zijn/haar gezond stemgebruik, veel plezier wil beleven in het zingen en zich wil laten inspireren door mensen met een grote passie voor alles wat de stem te maken heeft! Nog veel plezier de komende weken en hopelijk tot volgend schooljaar!

Joosje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: