VOCALSCOOL aanbod en tarieven

 

Een kennismaking met VOCALSCOOL en de zangmethode CVT. In deze proefles kun je erachter komen of CVT bij je past en waar je staat als zanger(es). Een professioneel vocalcoach zorgt voor advies op maat. Tarief: 38 euro per proefles van 30 minuten tot 18 jaar, vanaf 18 jaar incl. 21% BTW.

VOCALCHECK

Voor iedereen die in 1 sessie wil werken aan dat ene probleem, die ene vraag of die ene uithaal die maar niet lukt. Binnen 60 minuten werken we snel en gedegen naar een oplossing of antwoord. Het werktempo ligt hoog en er wordt effectief gewerkt. De vocalcheck is ook bedoeld voor mensen die zelf aan het studeren zijn en willen checken of ze op schema liggen. Tarief: 80 euro per vocalcheck van 60 minuten tot 18 jaar, vanaf 18 jaar incl. 21% BTW.

VOCALSCOOL STRIPPENKAART

De strippenkaart geeft toegang tot 10 lessen van 30 minuten, door de leerling in samenspraak met de coach zelf in te delen en geldig binnen 6 maanden. Je koopt de strippenkaart op ieder moment in het (school)jaar en dan kun zelf plannen op welke dag en welke tijd je je les wilt volgen. Erg handig voor mensen met een druk schema! Tarief: 400 euro voor 1 kaart met 10 lessen van 30 min. tot 18 jaar, vanaf 18 jaar incl. 21% BTW. Er is ook een variant voor 750 euro voor 1 kaart met 10 lessen van 60 min. tot 18 jaar, vanaf 18 jaar incl. 21% BTW.

REGULIERE VOCALSCOOL

Als leerling kun je ook inschrijven voor een jaar lang vocalcoaching. Op de vaste lesmomenten wordt er een individuele lestijd gepland waarop je les kunt komen volgen. Je kiest voor 1 keer per week les van 30 minuten om zo gestructureerd te kunnen werken aan je persoonlijke leerdoelen. De invulling van je lesplan wordt in samenspraak met de coach bepaald. Binnen 1 schooljaar vallen 32 reguliere zanglesweken. Tarief: 1200 euro voor 1 jaar les tot 18 jaar, vanaf 18 jaar incl. 21% BTW. Deze tarieven zijn in termijnen te betalen.

VOCALSCOOL WORKSHOP

Regelmatig zal VOCALSCOOL Workshops aan gaan bieden, steeds in het kader van een ander thema. Microfoontechniek, podiumperformance, interpretatie, songwriting, masterclass CVT, kennismaking CVT, basisvoorwaarden popzang, klankkleur…

Houd de INSTAGRAMACCOUNT van Joosje in de gaten voor data, locatie en meer informatie!!!

AUDITIECOACHING ROCKACADEMIE (en andere muziek opleidingen)!

Joosje Jochems is geautoriseerd auditiecoach van de Rockacademie / licentiehouder en mag mensen voordragen aan de Rockacademie als zij denkt dat ze gelijk auditie kunnen komen doen. Ook kan ze je helpen bij het gedegen en professioneel voorbereiden van je aanmeldingspakket en je eventuele auditie! Vraag vrijblijvend meer informatie en de tarieven aan over dit traject via info@vocalscool.com.

Houd de INSTAGRAMACCOUNT van Joosje in de gaten voor data, locatie en meer informatie!!!

Heb je zelf nog vragen over het invullen van je lessen op VOCALSCOOL? Stuur een mail, zodat we samen kunnen zoeken naar een zo goed mogelijk lesprogramma dat bij jouw persoonlijke behoeften past!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: