BassCool! aanbod en tarieven

image

 

Proefles Bass is cool!

Een kennismaking met BassCool! en de docent. In deze proefles kun je erachter komen of BassCool! bij je past en waar je staat als bassist(e). Een professionele coach zorgt voor advies op maat. Tarief: 18 euro per proefles van 30 minuten tot 18 jaar, 21,78 euro vanaf 18 jaar (incl. 21% BTW).

Technique-check keep your bass cool!

Voor iedereen die in 1 sessie wil werken aan dat ene probleem of dat ene lastige nummer wat maar niet lukt. Binnen 45 minuten werken we snel en gedegen naar een oplossing of antwoord. Het werktempo ligt hoog en er wordt effectief gewerkt. De technique-check is ook bedoeld voor mensen die zelf aan het studeren zijn en willen checken of ze op schema liggen. Tarief: 27 euro per technique-check van 45 minuten tot 18 jaar, 32,67 euro vanaf 18 jaar (incl. 21% BTW).

BassCool! strippenkaart

De strippenkaart geeft toegang tot 10 lessen, door de leerling in samenspraak met de coach zelf in te delen en geldig binnen 6 maanden. Je koopt de strippenkaart op ieder moment in het (school)jaar en dan kun zelf plannen op welke dag en welke tijd je je les wilt volgen. Erg handig voor mensen met een druk schema! Tarief: 200 euro voor 1 kaart met 10 lessen tot 18 jaar, vanaf 18 jaar 242 euro(incl. 21% BTW).

Reguliere BassCool!

Als leerling kun je ook inschrijven voor een jaar lang basscoaching. Op de vaste lesmomenten wordt er een individuele lestijd gepland waarop je les kunt komen volgen. Je kiest voor 1 keer per week les van 30 minuten om zo gestructureerd te kunnen werken aan je persoonlijke leerdoelen. De invulling van je les wordt in samenspraak met de coach bepaald. Binnen 1 schooljaar vallen 32 reguliere lesweken. Tarief: 640 euro voor 1 jaar les tot 18 jaar, vanaf 18 jaar 774,40 euro (incl. 21% BTW). Deze tarieven zijn in termijnen te betalen.

Auditiecoaching Rockacademie (en andere muziek opleidingen)

De docenten van VocalsCool! en BassCool! zijn geautoriseerd auditiecoach van de Rockacademie / licentiehouder en mogen mensen voordragen aan de Rockacademie als zij denken dat ze gelijk auditie kunnen komen doen. Ook kunnen ze je helpen bij het gedegen en professioneel voorbereiden van je aanmeldingspakket en je eventuele auditie! Vraag vrijblijvend meer informatie aan over dit traject via info@vocalscool.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s