Joosje Jochems

image

“De openheid en puurheid van muziek, de echtheid, dat is mijn zoektocht.”

cropped-dsc02504b

“Muziek verbindt. Dat is toch het mooiste wat er is? Muziek komt uit het hart, legt zielen en zaligheden bloot. Bij sommige mensen haalt het maskers en barrières weg. Muziek brengt emotie en passie en daar leef ik voor!”

In 2011 studeert Joosje af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg als vocalist. Ze doet dit met haar eigen band, Jane Dare. Naast haar diploma, ontvangt ze ook de Jacques de Leeuw Prijs voor Jong Toptalent Uitvoerend 2011. Ze krijgt een geldbedrag, dat ze investeert in het zich verder specialiseren in Complete Vocal Technique in Kopenhagen. In 2015 behaalt Joosje ook in Kopenhagen bij Complete Vocal Institute haar diploma als “authorised CVT teacher” en mag iedereen in deze techniek scholen.

Daarnaast updatet zij dit diploma iedere 3 jaar om haar bevoegdheid te behouden (verplicht). Je bent dus verzekerd van de allernieuwste kennis en technische ontwikkelingen binnen de zangtechniek!

Joosje is maker en probeert zichzelf verder te ontwikkelen en het leven te onderzoeken, door zichzelf nieuwe uitdagingen en projecten te verschaffen. Dit doet ze bijvoorbeeld in de verschillende projecten waar ze zich mee presenteert naar het publiek. Meer hierover leest u op haar website.

Joosje is sinds haar studie op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Rockacademie), naast haar activiteiten als (solo-)zangeres en songwriter, ook zeer actief als professionele (pop)vocalcoach, zowel binnen haar succesvolle privépraktijk VOCALSCOOL! in heel Nederland, op verschillende popacademies en conservatoria (waaronder Fontys Hogeschool voor de Kunsten en ArtEz), als op het Factorium te Tilburg.

One thought on “Joosje Jochems

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: