SongwritersCool! aanbod en tarieven

image

Proefles songwriting is cool!

Een kennismaking met SongwritersCool! en de zangmethode CVT. In deze proefles kun je erachter komen of SongwritersCool! bij je past en waar je staat als songwriter. Een professionele coach zorgt voor advies op maat. Tarief: 55 euro per proefles van 60 minuten tot 18 jaar, vanaf 18 jaar incl. 21% BTW.

SongwritersCool! strippenkaart!

De strippenkaart geeft toegang tot 10 lessen, door de leerling in samenspraak met de coach zelf in te delen en geldig binnen 6 maanden. Je koopt de strippenkaart op ieder moment in het (school)jaar en dan kun zelf plannen op welke dag en welke tijd je je les wilt volgen. Erg handig voor mensen met een druk schema! Tarief: 275 euro voor 1 kaart met 10 lessen tot 18 jaar, vanaf 18 jaar incl. 21% BTW.

Reguliere SongwritersCool!

Als leerling kun je ook inschrijven voor een jaar lang coaching bij je songwriting. Er kan gewerkt worden aan muziektheorie om je arrangementen te verbeteren, maar ook aan het zo optimaal mogelijk presenteren van je songs, hoe neem je je songs op en hoe bedenk je nu een goede tekst? Op de vaste lesmomenten wordt er een individuele lestijd gepland waarop je les kunt komen volgen. Je kiest voor 1 keer per week les van 30 minuten om zo gestructureerd te kunnen werken aan je persoonlijke leerdoelen. De invulling van je lesplan wordt in samenspraak met de coach bepaald. Binnen 1 schooljaar vallen 32 reguliere lesweken. Tarief: 780 euro voor 1 jaar les tot 18 jaar, vanaf 18 jaar incl. 21% BTW. Deze tarieven zijn in termijnen te betalen.

Auditiecoaching Rockacademie (en andere muziek opleidingen)!

De coaches van VocalsCool! en SongwritersCool! zijn geautoriseerd auditiecoach van de Rockacademie / licentiehouder en mogen mensen voordragen aan de Rockacademie als zij denken dat ze gelijk auditie kunnen komen doen. Ook kunnen ze je helpen bij het gedegen en professioneel voorbereiden van je aanmeldingspakket en je eventuele auditie! Vraag vrijblijvend meer informatie aan over dit traject via info@vocalscool.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s